Edda inog a világ teljes album

toyota-yaris-1-0-live-3-ajtós

A Dell Inspiron 5000-es sorozat notebookjai 14 inches mérettel rendelkeznek, ahol a méretből adódó hordozhatóság és a kiváló teljesítmény kombinációját szerették volna elérni a fejlesztők egy elegáns külsőbe gyúrva, és ez sikerült is nekik. A sorozat 5401 -es tagját kaptam meg tesztre, abból is az erősebb modellt, méghozzá a Windows Home-mal előre telepített variánst Platina ezüst színben. (Windows nélkül, Ubuntu Linux-al szerelt variáns is kapható. ) Ez a szupervékony, eleganciát sugárzó, alumínium borítású eszköz tökéletesen alkalmas a mindennapi feladatok elvégzésére akár otthon, akár egy kávézóban vagy éppen repülőn ülve. Kis méretének (16, 74 mm x 17, 9 mm x 321, 3 mm) és csupán 1, 43 kg súlyának köszönhetően könnyen magunkkal vihetjük bárhová. A fedélnyitás érzékelőnek köszönhetően, amint felnyitjuk, máris munkára készen áll az alvó módból egy szempillantás alatt feléledve. A tetején a jól ismert dell logó csillan meg fényesen A hátulján végig gumírozott sáv vezet, hogy szétnyitva azon támaszkodhasson, megemelve a gép alját a megfelelő szellőzéshez, továbbá az ideális gépelési szög eléréséhez.

Super

Kijelző: FullHD (1920×1080) felbontású, 15, 6″-os méretű, LED háttérvilágítású matt kijelzőt kapunk, aminek fényereje is jónak mondható. CPU: A processzor az Intel 8. generációs Core i5-8250U, ami 4 magos és 8 szálon működik. Az alap 1, 6GHz-es órajel elsőre kevésnek tűnik, viszont a maximális turbó órajel frekvencia akár 3, 4GHz is lehet, ami azért már érezhetően elég jó sebességet/teljesítményt is fog produkálni. Az OCCT stressz tesztet 2 órán keresztül futtattam, az eredményei lent találhatók. Nagyon meglepődtem, mert alig melegedett a gép, azt is természetesen inkább az alján, a processzor környékén lehetett érezni, aminek maximális hőmérséklete 77 Celsius fok volt. A hőelvezetés tehát elég jól meg lett oldva, miközben a ventilátor hallható ugyan, de nekem egyáltalán nem volt zavaró. SSD: A Hynix SC311 128GB M. 2 csatlakozással és 2280-as méretszabvánnyal rendelkező SSD. Gyárilag 600/600MB/s-os írási és olvasási sebességgel rendelkezik, amit olvasás tekintetében nagyjából alátámaszt a Crystaldiskmark mérése, írási szempontból viszont jócskán elmarad tőle.

dell inspiron 15 5000 teszt 2019

Dell Inspiron 15 5570 notebook bemutató - ITFröccs.hu

Bemutató videó BIOS A Dell Inspiron 5570 gyakorlatilag megkapta a Latitude-ökben megszokott kategóriát és lehetőségeket. A hátlap és az akku eltávolítása Az Inspiron 5570 hátlapja 11 csavar eltávolítása után szedhető le. A hátlap eltávolítása nem túl könnyű, 11 csavar kell kitekerni, aztán kivehető a DVD-író, ami alatt még kettő darab csavar eltávolítása szükséges. Ezután a billentyűzet pereménél érdemes megbontani a házat és körbe haladva egy műanyag kártyával ki lehet pattintgatni a rögzítéseket. Dell Inspiron 15 5570 notebook Rendszerinformáció Eszközkezelő CRYTALDISKMARK, CRYSTALDISKINFO UNIGINE HEAVEN BENCHMARK 4. 0 Dell Inspiron 15 5570 notebook – UHB OCCT STRESS TEST – 2 óra Dell Inspiron 15 5570 notebook – OCCT Dell Inspiron 15 5570 notebook – OCCT

dell inspiron 15 5000 teszt super

Inspiron 15 5000 laptop | Dell Magyarország

Természetes sebesség: A 2 GB GDDR5 grafikus memóriával ellátott opcionális NVIDIA ® GeForce ® MX330 különálló grafikus kártya optimális mindennapi, és különleges, extra teljesítményét is élvezheti. Akár háttérvilágítással is elérhető: Az opcionális, háttérvilágítással ellátott billentyűzettel könnyedén gépelhet gyenge fényviszonyok között is, böngészheti kedvenc tartalmait késő éjszaka az ágyban, vagy éjjel a repülőn ülve. Kapcsolja össze eszközeit a Dell Mobile Connect segítségével Zökkenőmentes számítógép-okostelefon integráció: Több eszközhöz is hozzáférhet anélkül, hogy megosztaná figyelmét – a Dell Mobile Connect segítségével párosíthatja iOS és Android rendszerű okostelefonját laptopjával. Kevesebb zavaró tényező: A Dell Mobile Connect segítségével a telefonhívások, SMS-ek, azonnali üzenetküldő és egyéb alkalmazások értesítéseit közvetlenül laptopjára irányíthatja, mi több, tükrözheti a telefonját számítógépére, így kedvenc alkalmazásait onnan is használhatja. Biztosítsa adatai védelmét: Telefonja a Dell Mobile Connect biztonságos kapcsolatán keresztül csatlakozik számítógépéhez, így adatai nincsenek kitéve a nem biztonságos internetkapcsolatok veszélyeinek.

Billentyűk és csuklópántok A tápellátás gombját 40 000 megnyomásos tesztnek vetik alá, a billentyűzet gombjait pedig ötmilliószor nyomják le, hiba nélkül. Nyitva, zárva, elforgatva – az Inspiron alapját és fedelét több tízezer mozdulattal teszteltük. Belső alkatrészek A tartós teljesítmény és egyszerű cserélhetőség érdekében az USB-től a tápellátáson keresztül az akkumulátorig a belső alkatrészek csatlakozóit több tucat alkalommal teszteljük.

Video

dell inspiron 15 5000 teszt manual

Azért csak majdnem, mert a szokásos, fekete (vagy esetleg ezüst/szürke) borítás helyett tesztalanyunk két színben pompázott, legalábbis kívülről. A notebook fedlapja (monitorja) és oldalsó része lett színes, és ahogyan azt valószínűleg sokan kitalálták, a gépet kék helyett más árnyalatokban is lehet kérni. A notebook teljes egészében műanyagból készült készülékházba került, viszont a Dell egy egyszerű trükkel megoldotta, hogy az összhatás ne tűnjék nagyon "olcsónak": a monitor hátsó részét (vagyis a fedlapot) textúrázta. Ez az apróság a Dell logóval együtt éppen annyira dobja fel a gép küllemét, hogy a dizájnt ne mondhassuk dögunalmasnak. Kinyitva a fedelet a kategóriában szokásos kép tárul elénk: egy teljesen fekete belsőt kapunk, fényes kijelzővel és chicletes (szigetes) kialakítású billentyűzetet. A Dell mérnökeinek dicséretére legyen mondva, hogy a monitort körülölelő káva relatív vékony, persze nem annyira azért, mint az XPS gépeknél alkalmazott megoldás: kb. 1, 5 cm-es keretre kell gondolni.

Operációs rendszer Windows 10 Home és Windows 10 Pro rendszerrel elérhető – A Windows jól ismert és most megjelenő nagyszerű funkcióinak tökéletes kombinációja. Számtalan szolgáltatás Érezze az erőt: A legújabb, 10. generációs Intel ® Core™ processzorok bámulatos reakcióidőt és zökkenőmentes többfeladatos munkavégzést tesznek lehetővé. Az akár 32 GB DDR4 memória jóvoltából könnyedén oda-vissza válthat a megnyitott alkalmazások között. Tökéletes teljesítmény: Élvezze az akár 1 TB kapacitású PCIe SSD-k előnyeit, amelyekkel útközben is gyors és stabil marad a teljesítmény. Akár két NVMe SSD-t (M. 2) is be lehet építeni, a szakértő felhasználók pedig a két SSD-t akár RAID 0 vagy RAID 1 tömbként is beállíthatják. A konfigurálásuk elvégezhető a BIOS-ból. * Bárhol sokoldalú: A többfunkciós USB Type-C™ port kibővített periféria-kompatibilitást biztosít. A DisplayPort- és tápellátás-kompatibilis többfunkciós USB Type-C™ porttal kibővítheti a használt képernyők számát. Élvezze a látványt: A 15 hüvelykes laptopok nagy képernyőterületével és a gyönyörű, FHD felbontású, nagy betekintési szögű kijelzővel egyben végignézheti kedvenc sorozatait.

  • Exatlon hungary 3 évad 54 adás teljes
  • Street fighter harc a végsőkig master
  • Üzenetküldő szolgáltatások | Vodafone
  • Dell inspiron 15 5000 teszt 2
  • Dell inspiron 15 5000 teszt manual

A Dell tavaly szedte ráncba termékpalettáját, a kesze-kusza, a felhasználói igények alapján gyakran egymást fedő termékcsaládok között rendet vágott, és egyértelművé tette, hogy melyik felhasználói rétegnek melyik termékvonalat szánja. Az átlagos felhasználók számára az Inspiron modellek készülnek, mostani tesztünkben az 5000-es széria 15 colos példányával ismerkedünk meg közelebbről. Ez a gép minden szempontból az arany középutat jelenti, hiszen van nála kisebb és nagyobb kijelzővel szerelt változat (14 és 17 colos méretekről beszélünk), míg alá pozícionálták a 3000-es, fölé pedig a 7000-es típusokat. Külső A konzumer termékeknél a gyártók gyakran a funkcionalitás alá rendelik a dizájnt, hiszen az ilyen notebookoknál fontosabb a praktikum, mint az, hogy a masina valamilyen speciális igényben is megfeleljen: például az átlagosnál kisebb vagy könnyebb, esetleg strapabíróbb legyen. Ez a szemlélet tükröződik a Dell Inspiron 15 5000 kialakításában is, amely majdnem minden szempontból teljesen klasszikus külsőt kapott.

  1. Poli farbe platinum színskála 2020 film

Audi a5 2. 7 tdi vélemények, 2024 | Sitemap